Maison Plume event planner

Polyvalente Zaal

WANNEER UW FEEST EEN PLUIM VERDIENT

Maison Plume is het resultaat van Emmelien Vandemoortele haar gedrevenheid. Door haar passie en oog voor detail heeft ze zich verder ontwikkeld tot een echte eventmanager. Een spontane aanvraag voor een verjaardagsfeest met een volledig thema veranderde dan ook spontaan mijn kijk op mijn toekomst. De bal ging aan het rollen, ondertussen zijn er al enkele evenementen achter de rug met telkens zeer tevreden klanten, feestvierders en leveranciers.

Waarom Evenementen?

Na een lange zoektocht in het middelbaar botste ik op de opleiding event management in de VIVES te Kortrijk. Dit ligt nauw samen met de oorspronkelijke job van mijn ouders die Het Kleine Meer oprichten tot een bloeiende zaak. Daar helpen was dan zeker ook zeer leuk, maar dit ging creativiteit niet kunnen inlossen. Het organiseren van evenementen is dan ook de perfecte manier om dit te kunnen uiten samen met mijn ondernemerschap. De vakkennis die ik iedere dag mee krijg van thuis uit, geeft me dan ook de meerwaarde om meteen aan de slag te kunnen gaan.

Waarom Maison Plume?

Vroeger kreeg ik binnen de familie de bijnaam “Pluimpje”. Het hebben van een pluim op mijn fiets verklaarde al snel het koosnaampje. “Pluimpje” is dan ook een mooie herinnering naar de tijd samen met mijn broer. Het is niet omdat we elkaar niet meer kunnen zien, dat we niet meer aan elkaar denken.Spreekwoorden met pluim zijn altijd een meerwaarde, die meerwaarde wil ik dan ook geven aan uw komende evenement. Ik ben de persoon die samen met de klant kijkt wat we kunnen doen binnen een bepaald thema, sfeer, budget om die meerwaarde aan de man te kunnen brengen.Het hebben van een Franstalige naam verwijst ook naar mijn Erasmus periode in mijn laatste jaar. Ik heb me daar zelf vele keren tegen gekomen, de fantastische mooie momenten waren zeker ook memorabel. Een ervaring die Maison Plume maakt tot wie ze is.

Contacteer me gerust

Heb jij vragen over hoe Maison Plume in zijn werking gaat? Over wat Maison Plume kan betekenen voor uw evenement? Over welke meerwaarde Maison Plume kan aanbieden?Laten we dan even samen zitten om alles te bespreken.

Maison Plume

0496/55.64.36

BE 0878 771 203

maisonplume.org