Prijslijst Autobussen 2022/2023 Wij blijven de bussen en groepen ontvangen van maandag middag tot en met vrijdagmiddag. Dit wel enkel na reservatie op het nummer 0477/374775. 1. MIDDAGMALEN, NIET TIJDENS HET WEEKEND Dagschotel aan 16.50 € soep, hoofdschotel van de dag of steak natuur of spaghetti, dessert/koffie 2. KOFFIETAFELS * 1 espresso of thee met toebehoren 2.75 € * Koffietafel (3 x koffie met toebehoren) 5.00 € * Koffie + pannenkoek of wafel 9.00 € * Koffietafel + pannenkoek of wafel 12.00 € * Progrès taart vanille of chocolade 5.50 € * Ijstaart aangepast aan uw gelegenheid 7.00 € 3. AVONDMALEN 1. Broodmaaltijden * Boterham “mixed” 10.00 € (3 sneden brood en 3 soorten beleg bestaande uit kaas, gekookte ham en gerookte ham) Deze boterham wordt door de klanten heel erg gewaardeerd en zorgt voor een heel vlotte bediening. * Boterham ‘Het Kleine Meer’ 12.00 € (4 sneden brood en 4 soorten beleg bestaande uit kaas, paté, gekookte en gerookte ham) Koude schotels: * Mini koude schotel 14.00 € (bedoeld voor een wat ouder publiek of een licht avondmaal 6 tal verschillende soorten vlees) * Koude vleesschotel 19.00 € (8 tal verschillende soorten vlees) * Koude vleeschotel met garnaaltomaat 23.00 € * Filet américain met groentjes 21.00 € Alle koude schotels worden geserveerd met waaier aan rauwkost en frietjes. Crocque’s uit het vuistje 5.50 € * crocque garni 9.00 € * crocque hawai 10.00 € * crocque madame 10.00 € * crocque bolognaise 10.00 € * reuzecrocque uit het vuistje 9.50 € * reuzecrocque garni 15.00 € * reuzecrocque hawai 16.00 € * reuzecrocque madame 17.00 € * reuzecrocque bolognaise 18.00 € Warme maaltijden * spaghetti 16.00 € * lasagne 17.00 € * Slaatje met 2 kaaskroketten en frietjes 16.00 € * Slaatje met 2 garnaalkroketten en frietjes 17.00 € * Gehaktballetjes in tomatensaus met puree 17.00 € * Vol au vent met groentjes en frietjes 21.00 € * Stoofvlees met groenten en frietjes 21.00 € * Rundstong in tomatensaus met puree 22.00 € * Beenham met 2 verschillende sauzen en frietjes 22.00 € dranken Dranken zijn vrij te kiezen uit de prijslijst die zich op tafel bevindt. Andere formules, gerechten kunnen altijd besproken worden.